Roel Griffioen is vormgever op het gebied van tuin en interieur. Hij kan zich goed inleven in uw wensen, maar zal ook de praktische zaken niet uit het oog verliezen. Zijn stijl kenmerkt zich door heldere ontwerpen met strakke vormen als basis, gecombineerd met authentieke elementen, rijke stoffen, duurzame materialen, comfortabele meubelen en subtiel gebruik van kleur. Hij beschouwt de tuin als een verlengstuk van de woonomgeving. Kortom, hij creƫert eenheid en harmonie, zowel binnen als buiten. Zijn dienstverlening varieert van levering van op zich staande producten als raambekleding, verlichting en meubelen tot een totale inrichting of make-over van huis en tuin. Roel begeleidt persoonlijk ieder project, groot of klein, van begin tot eind en stemt daarbij continu af ten aanzien van uw wensen en verwachtingen.

Het inschakelen van een interieuradviseur lijkt misschien niet voor iedereen weggelegd, maar doordat Roel scherpe afspraken heeft met vaste, gerenommeerde hoveniers, meubelmakers, ateliers en aannemers kan hij een aantrekkelijke offerte bieden. En vergeet niet dat een goed interieuradvies u kan behoeden voor teleurstellingen.

Roel is graag bereid om met u een kennismakingsgesprek aan te gaan op locatie om een beeld te krijgen van het project en hiervoor een duidelijke prijsopgave te maken. Een dergelijk gesprek is vanzelfsprekend kosteloos en schept geen verplichtingen.